Visar alla 5 resultat

Alkoholfri glögg


Original Röd

Vårt originalrecept från 1911 är fylld till brädden av ren julglädje. Vi bjuder in dig att smaka på en tradition som sträcker sig generationer tillbaka. Vår alkoholfria, röda glögg har kryddiga och fruktiga smaker som kanel och saftiga bär, allt för att skapa den perfekta julstämningen.

75 cl
Alkoholfri

Original Vit

Vår vita, alkoholfria glögg med toner av vanilj, äpple och citrus tillsammans med kanel och ingefära bjuds du upp till dans. En dans av där det friska möter det kryddiga i en ljuvlig gemenskap - allt för att skapa den perfekta julstämningen.

75 cl
Alkoholfri

Äpple & Kanel

Vår vita, alkoholfria glögg har smaksatts med äpple och kanel. Friska toner av äpple gifter sig väl med hettan från ingefära och kanel. En glögg som kan avnjutas både varm som kall. Som sällskap på såväl den råa höstpromenaden som till glöggmingel med släkt och vänner inne i värmen - allt för att skapa den perfekta julstämningen.

75 cl
Alkoholfri

Original Röd
- Bag in Box

Vårt originalrecept från 1911 är fylld till brädden av ren julglädje. Och med hela 2 liter glögg i vår praktiska bib kan du dela och njuta med familj och vänner. Vi bjuder in dig att smaka på en tradition som sträcker sig generationer tillbaka. Vår alkoholfria, röda glögg är fylld med kryddiga och fruktiga smaker som kanel och saftiga bär, allt för att skapa den perfekta julstämningen.

5 l
Alkoholfri

Original röd eko – Bag in Box

Upptäck vårt Original röd ekologisk glögg, den ultimata alkoholfria glöggen för dina vinterfestligheter! Med 750 cl ren julglädje i varje flaska, bjuder vi in dig att smaka på en tradition som sträcker sig tillbaka till 1911. Vår Röda Glögg är fylld med kryddiga och fruktiga smaker som kanel och saftiga bär, allt för att skapa den perfekta julstämningen.

5 l
Alkoholfri